Sije figs klagesang

uuuu uuuuuuuuuuuu uuuuu u
sånn det var klagesangen.

Hva skjer i Kirkenes da? Bergen?

I klassen min har vi individuelt arbeid frem til fredag, det vil si at resten av klassen ble plutselig en gruppe uten at jeg skjönte hva som foregikk, selvsagt, men jeg fortsatt er individ.
Akkurat nå får jeg ikke gjort noe for de bruker modellen som vi jobber i, og jeg aner ikke om jeg får bruke den i det hele tatt för i morgen, når vi skal presentere prosjektene våre.
Jeg skal lage et rom fyllt av ballonger i forskjellige grönnfarger. Det er vanskelig å lage tolvtusen ballonger i 1:20, så jeg har fyllt isbitposer med grönt vann og kjöpt endel druer.
Isbitposene lak litt, så jeg måtte fryse dem. De ble ganske fine og så blir ikke hele den hvitmale modellen våt og grönn og det er en fordel
oi nå hörte jeg en som nöys akkurat som pappa. Jeg sitter på bibliotekt og blogger. Pappa er du her?? Hallo?

Jeg håper at det jeg kan läre meg i löpet av mitt utenlandsopphold er å ikke ta alt så nöye og bare la ting fare litt. Da tror jeg dessuten det blir morsommere. Selv om alle hårene i hjernestammen reiser seg i protest når jeg skriver dette.
Men det höres litt göy ut og. Hm. Akkurat som narkopetika.

3 kommentarer:

Anonym sa...

æ ska til kirkenes imårra, så da kan æ fortælle ka som skjer dær.

ringringring sa...

I Bergen er det overskyet, men opphold, og buekorpsene spretter opp som paddehatter. Skarre-r'ene ruller og mange eldre lukter fisk.

Rållserau sa...

I Stavanger er det rotete på gulvet.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...