Hake

Det har hendt noe med bloggen. Nå jeg skal lage nye poster må jeg være dritsnar etter at jeg har klikket på ruten jeg skal skrive i. Det tar ca et kvart sekund etter at jeg har klikket til det ikke går an å skrive inn noe lengre. Hm.
Ja dette var sørgelig dårlig forklart, men om noen har samme problem skjønner de hva jeg mener.

Da jeg satt på bussen igjen kom jeg til å tenke på hvordan noen båddibildere har avsindig markert hakeparti. Trener de kjeven? Kjøper de sånn tyggeleke og kjører serier på hundre?
Og så kom jeg til å tenke på min egen unnvikende hake.
Jeg har bestemt meg for å se om det går an å trene opp hakelappen. Jeg kjører serier så lenge jeg sitter på bussen. Det er jo ingen som kjenner meg så det gjør ikke noe om det ser litt rart ut.
Jeg liksom strammer hakelappen, akkurat som mamma gjorde da jeg var liten og hun skulle vise meg hvordan overflaten på månen så ut. Eller så skulle hun bare vise meg hva man kan gjøre med haken og så syntes jeg det lignet på månen, jeg husker ikke helt. Iallefall blir haka knudrete.
Det blir spennende å se om det faktisk virker.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...