Designhoder og dophau.

I går var jeg på en sånn presentasjon som vi har på mandager. Da kommer det noen designluringer og snakker om prosjekter de driver med. Noen ganger er det superinteressant.
I går var det mer morsomt. Det var noen folk fra nrk som presenterte den nye nyhetsvignetten. De snakket og forklarte og var glade og kule. De hadde tatt kontakt med en av Londons beste designbyråer. (Jeg skriver ikke navnet her, jeg.) Og de var så fornøyd med resultatet:
tatarata!:
Vi får se bildet av resultatet på storskjermen:
En svær rød prikk!
Og damen roper:
Let the red dot deliver the news!
Det var som som å ha bli kastet inn i en dilberttegneserie. Hoho.
Vi har brukt en million i konsulenthjelp, se prikken!

Så jeg gikk hjem, dilberttegneserier pleier å ha en punsjlain og så er det over, jeg regnet med jeg hadde fått med meg det som var verdt å få med seg.
På vei gjennom parken ble jeg stoppet av en narkoman som lurte på om jeg hadde noen...solbriller? Trodde jeg. Men det skulle være "sobriiilar". Det hadde jo ikke jeg.
Jeg tror jeg ble regnet inn i folden (for første gang) fordi jeg ikke hadde paraply når det regnet og var i nygårdsparken. Vanligvis passer jeg på å se så lite narkoman ut som mulig i det jeg går inn i parken, ikke for å støte fra meg de narkomane akkurat, men for å ikke skremme eventuelle gamle damer, tror jeg.
(Jeg åpner øynene litt ekstra og smiler, om det ernoen som lurer på hvordan man ser unarkoman ut.)

Og på lørdag måtte jeg vise leg forå komme meg inn på landmark, og jeg er jo nesten tredve...jeg har mange identiteter! Men ikke solbriiilar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Her er en som kan sjekkes ut i tiden framover: www.barentsfashionweek.com

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...