Det regna visst veldig i Bergen i går.

Iallefall så det sånn ut da jeg så på tv. Da jeg så ut av vinduet, så det ikke så ille ut. Det regna jo, det skal innrømmes, men noe flom og kaos la jeg ikke merke til.
Men så bor jeg jo på Møhlenpris. Det kommer aldri til å bli flom og kaos på Møhlenpris, for Møhlenpris er så fint.

Jeg hadde altså tenkt å kjøpe strips, eller buntebånd som det heter på norsk, på Clas Ohlsson i går. Det skulle vise seg å bli umulig, da jeg ville kjøpe ti pakker, som er mye billigere en feks ...syv pakker....greia er bare at de har ALDRI ti pakker av samme type strips, de har alltid ni. Så jeg gikk i kassa med ni pakker og spurte om jeg kunne få betale for ti, siden de bare hadde ni.
Da slo selvsagt bergensservicen til og nei det var helt umulig, for det var kassa som bestemte, og den kunne bare gi prisen for ni om det var ni pakker og nei det går ikke an å slå inn mer enn ni for den tiende var jo utsolgt og nei dette var det datamaskinen som tok seg av og jeg lurer på om han mannen ikke føler seg totalt unyttig på jobben sin siden det tydeligvis var datamaskinen som bestemte og han bare gjorde som han fikk beskjed om?
Så jeg gikk hjem og bestilte på nettet og det var jo mye billigere og de tilogmed ringte hjem til meg og bekreftet at jeg hadde bestilt og sa vi sender faktura du skal slippe oppkrav og hurra for marin supply as. Men de har ikke røde der da.

Og så var jeg på Møhlenpris bydelshus som er et brukthus og skulle kjøpe noen lampeskjermer, og der er de helt motsatt av Classemannen, der koster en lampe til 50 og fire skjermer til 20 og fem hekladuker til ti kroner hundre kroner til sammen. Jeg liker sånn mye bedre.

Ingen kommentarer:

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...