Hå hå! Hå!

Jeg var hos frisøren i går.
Det var jeg.
Vanligvis når jeg går til klippesalongen i håp om å bli fin på håret, blir håpet knust i det frisøren sier nei, du er jo kjempefin på håret du har jo så fine krøller skulle ønske jeg hadde krøller alle med krøller ønsker seg slett hår alle med slett hår ønsker seg krøller hahaha.
Men i går da jeg sa til frisøren at -Jeg synes ikke jeg er noe fin på håret akkurat nå
svarte hun
-Jeg er i grunnen litt enig.
Jeg sa -Nei jeg synes det er litt sånn kjerringaktig
og hun svarte
-Ja det er litt sånn åttitalls, nesten.
Hurra! For et kjempebra utgangspunkt for å gjøre noe med problemet!
Der andre frisører mister all sin profesjonalitet ved synet av en krøll, holdt hun maska og stødig kurs og ordna opp.
Jejeje.

Ellers, datamaskinen driver og konker ut (går konken?) og jeg billedgoogler kamelhårsfrakk i ny og ne uten å bli noe klokere.

6 kommentarer:

Rållserau sa...

Jeg er ganske lei av å si til frisøren at han ikke skal klippe så mye på lengden. For han bare klipper og klipper uansett, og så skal han alltid klippe det litt "kult", og jeg har aldri følt meg kul. Men nå har jeg funnet ut at jeg bare kan spørre om han kan klippe luggen i stedet, og det er tilogmed gratis!

frk. Figenschou sa...

og så er det lov å skifte frisør faktisk, selv om man går til en frisør som er adoptert inn i familien som barn og som alle i familien klipper seg hos og som du kjenner veldig godt.

Rållserau sa...

Jeg vil ikke bytte, for jeg kan jo bare klippe luggen gratis resten av livet! Skal i alle fall aldri klippe den selv mer! (Husker du da jeg hadde langt, slett hår og pigg i luggen?)

kajsa sa...

ae ska til frisoern her nede, det kan bli spennanes. ho ida som va her nede foer mae hadde gaadd til frisoern, og fikk platinablondt haar. - det her va IKKE det ae ba om, sa ho. - men du blei saa FIIIN, svarte frisoern. ho maatte gaa me hijab ei uke til ho fikk farga det tilbake. kanskje ae faar svart haar?

frk. Figenschou sa...

ja i begynnelsen trodde jeg du skulle ha pigg i luggen....eller, skulle du ikke det da?

Kajsa, har du jebbursdag en av dagan? Kanskje? Gratulerer? Snart?

Anonym sa...

Nei, jeg skulle klippe skeiv lugg, men så ble det litt for skeivt og så måtte alt klippes helt inntil hodet.

Påsken kom, sannelig

Det er påske. Jeg vet at vi har påskepynt en plass, jeg tror også jeg vet hvor. Den har ikke kommet opp på grunn av vannkopper, ikke at det ...