Ønskeliste

Hvis noen, i min nærmeste familie fortrinnsvis, med unntak av de som har bosatt seg i hovedstaden, synes det er vanskelig å finne ut hva de skal gi meg i julegave, og akkurat nå funderer på raklett-sett og brødbakemaskin, kommer det en ønskeliste her for å unngå skuffelser og krise på julaften:

Tørka reinhjerte (ikke med saltet på utsiden som må kokes i melk i en time, jeg vil ha prima vare, for da blir jeg gladest.)
Spekkalaks
Røykalaks
Tørka ribbe av rein
Fenalår
Reinkjøtt generelt
Ørret til å ta med til Bergen og steike på panna og tenke på Harefoss
Eller sik eller harr altså

Jeg vil IKKE ha reintunge, boknafisk eller rødsei.





Og en ny steikepanne faktisk, men her tror jeg jeg får komme med spesifikasjoner.




Og Solveig, jeg skal ikke få bursdagsgaven min snart? Det begynner å bli halvannet år siden jeg fylte år, hvis jeg får den i julegave blir det gråt og tenners gnidsel.
Du er jo i fast jobb, snart må du da ha skrapt sammen penger til porto.

6 kommentarer:

solveig sa...

Sender imorgen. LIKSOM! haha

Anonym sa...

Enebarn slipper mye ubehageligheter.

Rållserau sa...

Hm. Dette var jo ganske inkonsekvent, Silje. Ønskeliste og jammer over tapte bursdagsgaver? Hvorfor ønsker du deg ikke penger til sultne barn i Afrika til jul? Alt dine nærmeste får av deg er en lapp med "Takk for gaven til leger uten grenser", mens du sitter og bader i reinhjerter og ribbefett?

frk. Figenschou sa...

Jeg gir mine egne penger til sosbarnebyer og leger uten grenser rett før jul hvert år. Nemlig. Og jeg kan godt få mer til dem. Og så vil jeg ha reinhjerte.

Anonym sa...

Da må du lage en bloggpost som heter: "Like kjært som reinhjerte, er en gave til Leger uten grenser"

frk. Figenschou sa...

Nå sier pappa at det er ikke fisket en eneste laks eller slakta en eneste rein i år, så det blir uansett ikke noe mat i julegave. Da blir grenseløse leger glad.

Påsken kom, sannelig

Det er påske. Jeg vet at vi har påskepynt en plass, jeg tror også jeg vet hvor. Den har ikke kommet opp på grunn av vannkopper, ikke at det ...