jekketijekk

I går laget jeg en hylle av tre plater, fire ben og seks pinner.
Platene var laget av plank jeg hadde funnet i kontainere og limt sammen på mine fantastiske nye limknekter, men ellers var det verken en skrue eller lim i hyllen, bare spikerbånd som var strammet med spennfisker. Jeg elsker spennfisker.
Og hylla ble så sterk at jeg kan sitte på den.
Jeg er litt usikker på hvor fin jeg egentlig syntes den ble, men solid uten lim, det ble den iallefall. Platene er fine, men bena er litt for...pene.

I dag har jeg laget et bord av trebiter, og fire planker, det vil si fire bordbein da, og ellers er hele bordplaten en mosaikk av treklumper, strammet sammen med strammebånd. Og det fungerer. Til min store overraskelse og glede.

Men nå må jeg snart få oppholdsvær, tørr asfalt og helst også helg sånn at det ikke står noen biler på den tørre asfalten, sånn at jeg kan få dokumentert arbeidene mine og dermed fått tatt dem fra hverandre igjen, sånn at jeg kan får brukt alle plankene på nytt, sånn at jeg kan få jobbet videre. Jeg har jo begrensede ressurser.

3 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Jeg tar meg selv i å stirre på tilhengeren med kapp som står bak jobben min og lure på om det noen mulighet for at polakkene kan kjøre det til Bergen istedenfor til fyllingen... Jeg har til og med kikket litt ordentlig oppi den og konstatert at det både er gamle materialer (som er revet ut fra Villa Gjennomtrekk) samt kapp av nye materialer. Du har ikke tid til å svippe en tur til Tønsberg å hente plank, vel? :)

Anonym sa...

Hadde du ikke legoklosser da du va lita?

frk. Figenschou sa...

åååååå villakapp! åhåhåhåhhå!
det er det med pinner, de er stort sett på feil plass.

Legoklosser jo, det var noe av det morsomste jeg visste. Jeg lagde tilogmed en pistol av lego og strikk som kunne skyte blyanter kjempehardt!

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...