veente på å hente det jeg seeente til en jeente som heter agliantina

Jaaa, her sitter jeg og venter på at limet skal tørke og lakken størkne og malingen skal bli overmalbar.
kje de LIG!
Jeg prøver å ha mange prosjekter på gang samtidig sånn at jeg kan gå over på noe annet mens det ene ligger i press, men innimellom er alle prosjektene på samme stadium, og det begrenses også av plassen både på verkstedet og i hodet hvor mange prosjekter man egentlig kan kjøre.

Så da blir det litt surfing. Det er dessuten fint å få varmen i seg igjen. Det er ikke varme på verkstedet, og på en måte blir litt av prosessen borte av den grunn, før sto jeg ofte og bare glodde på prosjektene, holdt to pinner mot hverandre og så langsomt mens jeg prøvde å finne ut hva jeg egentlig drev med, dukket det kanskje opp en god idé eller noe nytt. Nå klarer jeg ikke stå i ro der ute, så med en gang jeg ikke må bevege meg lengre, forsvinner jeg inn på kontoret. Og det til tross for at jeg har langarmet silkeullundertøy, ullsokker, underskjorte og jumper, to gensere, lue og arbeidshansker. Så lenge jeg beveger meg går det bra da.
Men lakk og lim bruker lang tid på å tørke.

Når det begynner å blåse i Bergen, blir jeg nødt til å få innstallert en varmeovn der. Enn så lenge holder jeg ut.

1 kommentar:

paaskeharen sa...

Lakk og lim gir fine rim.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...