mrøh

i dag har jeg ingenting å blogge om.
og da bør man jo ikke blogge.

men når man blogger for å skrive litt hver dag, kan man ikke la seg stoppe av stoppekranen på inspirasjonen og kreativiteten.

nå er det veldig fint lys her. Sånn det-skal-regne-men-først-skal-det-være-nesten-sol type lys.

fra her jeg sitter kan jeg se tre datamaskiner, to monitorer, og min egen bærbare. En heksekost som er reparert med strips. en kaffekopp som det står uka i ås 1998 på. En fin pinne jeg fant i berlin, som er en kvist. Lårbeinet til en sau tror jeg. Alle tusjene mine. En oransj vegg. Matpapiret mitt uten maten for den har jeg spist. Tegnebrettet mitt. Tre klosser som kommer fra noe veldig fin eik jeg fant ved en konteiner. Noen bøker jeg har brukt.

senere i dag skal jeg ha skypemøte med to jeg jobber med. De driver og sender forslag på utforming av en side i fanzinen vi skal lage, det kan virke som om dette er noe vi har blitt enige om at alle skal gjøre, men jeg har ikke fått det med meg og iallefall ikke gjort det.

vi skal ha kylling til middag, nå har vi snart spist tom fryseren. Heldigvis skal vi snart hjem på juleferie.

jeg har laget ferdg en hylle i dag, terje var innom i går på vei hjem fra jobb, han hjalp meg å holde, det var stas. Jeg ble litt satt ut, jeg er vant til at alt er så tungvint, nå ble det så enkelt at jeg ble handlingslammet. Hyllen er helt uten skruer og lim, jeg har bare brukt spennfisker og spikerbånd, så den kan tas fra hverandre når man vil. Det vil si, når jeg trenger materialene til andre ting.

jeg må snart begynne å ta bilder av tingene mine og få dem inn i portifolioen, men jeg har ingen steder som kan være bakgrunn. jeg har lyst på en ordentlig bakgrunn, ikke hvit photosåpet bakgrunn. Det står alltid en bil foran den bakgrunnen jeg kunne tenkt meg å bruke.

jeg er litt slapp og tiltaksløs i dag. Dessuten har jeg julegaver som må kjøpes inn. Argh. Skulle ønske det var torsdag for det er øl-og-potetgulldagen.

jeg ønsker meg pinner i julegave. Og kanskje stål. Nei, pinner.

jeg jan ikke slore toucj.metode, men kajskje jeh sakl lære meh det? eller kanskje ikke, foe det er funt at man wekker å ranke f-r an skrober. av ph wil skriver jeg dpr hånd sånn at det skal ya liyy rid @ skribe. dayamaskin fpr liyy dor dot. jeh tror jeh nahe friter i rochc.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...