powerfigen!

Jeg har vært hos tannlegen i dag. Det var helt rutine, men det var også sånn at jeg trakk en visdommstann for en stund siden, og da sa han som var kirurg at jeg måtte ta en til oppe også, men ga meg ansvaret selv for å ringe å bestille ny time, og det er jo ingen ved sine fulle fem som VIL trekke visdomstenner i kahytt og gevær, så jeg ringte aldri og fikk ordnet med den timen, og svikefull som jeg er, slo jeg meg selv ned bakfra og fortalte tannlegen hva jeg hadde gjort/ikke gjort.
Min tannlege Øyvind tok da en titt på bildene fra i fjor, og utbrøt at jeg hadde virkelig enorme bihuler. Jeg måtte tilogmed komme ut av stolen og rundt for å se på bildene av mine kjempesvære bihuler. Ser du de går helt hit og hit og hit, og de var helt grassate, han var helt over seg, og jeg ble kjempestolt, som om det var en personlig bragd, som om det sa noe om min karakter og virketrang, og fire ganger gjentok han det om mine kjempesvære bihuler, og så spurte han om jeg var flink til å synge, og her ble jeg litt forvirret, men konklusjonen var at det var ingen god ide å trekke visdomstenner når man har så overraskende enorme bihuler.
Selv tenkte jeg i mitt aldri så veldig stille sinn, at det sikkert er derfor jeg alltid får så vondt i tennene når jeg er forkjølet.

Men jeg var ikke ferdig med å være flink. Nånei du.
Deretter spaserte jeg inn på en skobutikk, men der satt Wenche Foss og pratet om leggene sine som ikke var like tykke, så jeg gikk på en annen skobutikk, og kjøpte intet mindre en to par vintersko.
Mange vil kanskje ikke sette likhetstegn mellom kvinne/skokjøp/flink, men jeg hater å kjøpe sko, og syntes jeg hadde ordnet meg så fint i år som hadde to par sko å takle vinteren med, men så knakk jo de, både det ene og det andre paret, og så måtte jeg kjøpe nye da, og jeg har jo vært og tittet, men det blir for varmt og masete og alt har spenner og stiletthæler og dusker og drit, som fører til hjertesenkning hos meg, men i dag, bare spaserte jeg inn på en skobutikk med de enorme bihulene mine og kjøpte to par vintersko som var kjempefine og nå kan det bare komme vinter for jeg er klar igjen.

3 kommentarer:

paaskeharen sa...

Store bihuler gir sikkert bra klang eller noe. Forøvrig trodde jeg at støvler var det fottøyet som gjaldt i Bergen om vinteren. Men jeg skal sende Rållsis på 'ikkeåværesåglad i å handlesko-kurs' til deg.

Anonym sa...

Gratulerer! du har vært utrolig flink. Skokjøp er absoluut bånn i bøtte,- et nødvendig onde!

frk. Figenschou sa...

rållse har vært på antikjøpekurs hos meg, hun endte med å kjøpe støvler. Hun synes nok ikke det er et nødvendig onde.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...