Når kommer dine armer små?

Bordbein altså. Faen.

Jeg driver å lager et bord av noe av kappet, og kapp er kapp så det blir umake bein, og noen av bordbeina er limt sammen av flere pinner, og det var altså de verste limpressene jeg noen gang har satt. Ikke hadde jeg nok tvinger, ikke hadde jeg lange nok tvinger, og ikke hadde jeg noen til å holde for meg, det er kanskje det verste med å jobbe alene, det er aldri noen som kan hjelpe til å holde. Og jeg vet at min far sier at det bare er dårlige håndtverkere som skylder på dårlig verktøy, men jeg står for det jeg sier, man kan ikke lage kommode med en stavmikser.

Nå er jo bordene av kapp og beina umake, men herregud, det må jo bli beint, ellers er det jo knappest noen vits. Og når bordbeina er laget av pinner og klosser og utformet sånn at de skal treffe bordplaten på tre sider, da holder det ikke med tvinger som kun presser på to sider. Og to armer.
Jeg må vel gå til innkjøp av et par tvinger til før jeg fester de to siste bordbeina.

Hovedutfordringen er likevel dette med at man skal ha en pinne her, en tvinge der, et strammebånd rundt, to pinner på andre siden med en kloss under, en kloss opp under på baksiden, og ingen til å hjelpe til. Ingen ekstra armer noensinne.

Jeg tror nok at det bordet muligens kommer til å bli alternativt på en helt annen måte enn hva jeg hadde tenkt. Aaargh.

1 kommentar:

A sa...

Trur det er lurt med beine bein på bordet - er så lett for at det blir vaglete ellers. Eller nei, du har jo tre bein på det (trebein? ka-da-pling!) så du er jo ganske lur og snik det unna det der :-D

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...