FFfssssj!

Jeg har så fin jakke så jeg er godt humør for nå kan jeg vandre rundt i den og det kunne jeg ikke når jeg hadde kjøpt den for da var det for kaldt. Og så har jeg tegnet en milliard tusen sirkler på et ark og tilsammen ble det ganske fint men nå er det brann i armen.

Og så prøver jeg å finne en bra restaurant å feire noens fødselsdagsførti på. Fortrinnsvis i Sthlm.
OG! jeg er ferdig å veve det første skallebåndet og nå skal jeg ikke veve det andre men lage belte av det første for hvis ikke blir det et stygt og et fint og det blir så teit, så nå skal jeg også dessforuten veve et belte til med litt sånn komplisert mønster så jeg blir bedre på plukking.
OGOG! I kveld skal jeg prøve symaskinen. I tillegg har jeg så jævla mange ting å gjøre at jeg har blitt litt handlingsammet, men nå er det enda mer og jeg forventer at jeg straks går inn i den modusen som er sånn at man bare gjør og gjør, kjør på, gi meg mer, sånn, når det er så mye at det blir flyt for hvis man stopper og trekker pusten ett eneste sekund blir det kræsj.
Hvis man vil ha noe gjort må man delegere det til noen som har mye å gjøre. Sånn type modus. Snart.

3 kommentarer:

A sa...

Haha - kjempestressa-men-veldig-effektiv-modus!

Anonym sa...

Jag har massor av tips på bra restauranger här i stan. Vilken slags mat vill du ha?

Libanesiskt: Sa'ha'ra, Folkungagatan, Söder
Crossover: Matkultur, Erstagatan, Söder
Husman: Blå Dörren, Södermalmstorg
Italiensk: Italiano, Nybrogatan, Östermalm

... och massor av fler. Jag gillar att äta. Jag är fattig kulturarbetare. Och jag bor i Sthlm. Do the math. ;)

frk. Figenschou sa...

oæ! fantastisk! det er jo en førtiårsdag så det må ikke bli for billig, men det er jo meg og min kjære, så steindyrt får det heller ikke bli. For når det er steindyrt er personalet bedre oppdratt en oss og man føler seg så uttafor.

tusen takk!

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...