Sånnsom akksom ikke i dag heller

Ikke i dag heller har jeg vært på skolen. Men i dag er det fordi jeg har lagt inn en hviledag, i nyskjerrighet over/om/preposisjon det betyr at jeg plutselig faktisk begynner å jobbe på mandag. Det blir jo spennende.
Jeg har dermed brukt dagen i dag på praktikaliteter, gå gjennom post, arkivere, rydde, vaske klær, vaske kopper, ut med søpla, tørke støv. Ordne med ny voksduk, skru om på vinduspinner (ikke spør) og sende leilighetsnummer til riktig instans.

Det er mer en vanlig støvete her. Altså, jeg vet at det blir støvete om man ikke gjør noe, og særlig i sånn halvåpen løsning som vi har, OG at min søster er den renslige av oss to, men jeg tror likevel det ikke er helt normalt at det legger seg et synlig støvlag på alt når man har tørket støv dagen før. Det tror jeg nemlig ikke nei. Jeg tror det er kjøkkenvifta.
Egentlig er det mannen som står for denne teorien, men det er ikke helt uvanlig at han har rett. Særlig styrker det teorien at da det ble drevet sprengningsarbeide ved den andre murblokka, var støvet som la seg på alt, rødt.
Da vi flyttet inn her, var det jo ikke særlig rent, og det ble et par dager med vasking på oss. Like etter jul skjønte vi at viftefilteret over ovnen måtte til pers, hvilket i seg selv er en grisjobb, men som ikke ble hjulpet av at filteret nok ikke var rengjort på en stund. Blalala- Seigt fett over alt, på alt, og ingen ovn på tre dager. Derfor hefter det litt å sette i gang med selve vifta.Sjøl om mannen har lest omminnsug og utsug og undertrykk og sirkulasjon og nok har ti poeng.

Og jeg er jo allergisk mot støv. Av alle ting. Støvsuging er helt herran loid pyton, så vi har sånn mopp, men nå begynner jeg å kjenne det når jeg tørker støv også. Og jeg tror det er innbildning. SÅ allergisk er jeg tross alt ikke heller, og burde jeg ikke kjent det hele tiden da, ettersom det åpenbart flyr støv rundt her hele tiden? Og når jeg vet at det er innbildning, burde jeg ikke roe litt ned på symptomer? Men så viselig var ikke kroppen innrettet. Nå jeg tar fram støvkosten vil nesa flykte ut gjennom øynene.
Jeg vil jo helst at ansiktet skal være mer konvensjonelt, så det er mulig den der fakens vifta må til pers sånn at jeg kan gå tilbake til min sedvanlige skittenferdighet og la støvkosten henge litt mer i fred. Ettesom jeg ikke lar meg lure av logikk, mener jeg.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...