overraskelse!

Til alle som lurer på om det gikk bra med overraskelsen: ja, heldigvis!
(Siden før jul har jeg planlagt 40årsdagen til the Stig, som skulle være en overraskelse. Eller, han vet jo at han blir førti da, men han skulle ikke vite at det skulle komme kompiser fra fjern og nær og absolutt mest fjern. Og siden før jul har jeg holdt på å forsnakke meg minst en gang om dagen. Seinest kvelden før, da jeg hadde vært og henta Kari på stasjonen, fulgt henne på hotellet og samtidig kommunisert med the Stig over telefon at jeg måtte være litt lenge på skolen. Da jeg så kom hjem var det første jeg skulle til å si VET DU KA HO KARI FORTALTE!
Men jeg klarte å bite av den setningen på vei ut. Så vidt.

Da vi endelig dro på resturant for å spise en koselig bursdagsmiddag for to, der jeg visste at vi skulle være nærmere tolv enn to, hadde jeg så høy puls at jeg nesten ikke kunne snakke.

Og heldigvis ble han overrasket. Jeg var nemlig litt redd for at han kanskje hadde en mistanke, men han brukte frasen Så absurd! ca 43 ganger i løpet av kvelden så jeg tror kanskje ikke det likevel.
Og etterpå har det vært så fint! ligge i solen på berget nedfor huset og prate med gamle kjente som er nesten like glade i the Stig som meg. )

1 kommentar:

frk. Figenschou sa...

som jeg ER, altså.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...