Radio k3

Jeg hører på radio hele dagen. Svensk radio. Det er et program med fire-fem fyrer, og avogtil to jenter, som prater. Det er ofte ganske artig, og veldig variert. I det siste har det handlet om det neste amerikanske presidentvalget, noe med en tjyvkoblet router, leilighetskjøp, peronlig økonomi, tissefeil, eksamenspress, og desverre også noen greier på youtube som jeg synes ikke gjør seg så bra på radio. Jeg aner ikke hva men det hørtes ut som filmmusikken til Love Boat men det var visst noe med noen som fløy lavt over vannet, og de ble veldig lei seg alle sammen da klippet var over.
For noen uker siden var det ettellerannet opera-relatert, også fra youtube tror jeg, det var sinnsykt slitsomt, en eller annen fyr som kom ut på en scene og sang noen het sinnsyke greier, jeg holdt på å bli hautullat av hele greia, igjen og igjen og igjen og nye folk som kom og måtte se dette klippet. Akkurat da var det litt teit at det hverken går an å skru av eller skifte kanal. Ei heller justere volum.
Youtubeklipp og diskusjonene om synt-komponenter til slags på ebay.....kjedelig. 
Føljetongen om nyinnkjøpte treningsbukser "uni-SEX", som viste seg å være mer tjeibyxor enn noe annet- ubetalelig. Bekymringer over om det firmaet som har sponset eksamensoppgaven din er miljøvennlig nok, og hvem man egentlig kan ringe å stille hvilke spørsmål, var ganske oppløftende!

Det er et minus at det ikke kan skrus av, men stort sett er det veldig artig, sjøl om det faktum at programlederne ikke tenker over at de er en radio ofte gjør det litt vanskelig å få med seg hva som egentlig skjer. Det at de ikke vet at jeg sitter her på andre siden av skilleveggen og lytter gjør også at jeg ikke kan sprute ut i gaulelatter så ofte som jeg har behov for, jeg må ofte dukke ned i mine egne armer og kveles istedet.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...