puhf

Nå har vi feiret the Stigs bursdag så ettertrykkelig at da det kom til min var vi lei. Så i dag ble det mysli til frokost og så har vi tuslet rundt og blitt solbrente og spist is og fått pizza til middag.
Når man har vært ute fra tolv til halv seks er det lov å sitte inne på ettermiddagen.
Akkurat det der med å sitte inne i finværet strever jeg litt med, nordfra som jeg er. Er det fint vær oppholder man seg ute. Man vet aldri om sjansen byr seg igjen.

Ifølge min far, som fikk to stingsild by proxy mens han snakket med meg på telefonen, sier at jeg aldri kommer til å ha bursdag i påska igjen. Eller, om jeg bli 134 så muligens. Jeg tat likevel sjansen p å sitte inne en ettermiddag. Jeg er jo trossalt solbrent.

I natt drømte jeg at jeg skulle ta eksamen her på kønstføk, og at jeg løste det ved å synge to bånsuller fra Nordland og vise fram de brukte platene som ligger på flata til søyleborremakinen så man ikke skal borre rett i metallet. Jeg hadde montert dem i vinkel så de skulle virke litt romlige. Og så begynte jeg å synge på feil bånsull, men det spilte ingen rolle for det er jo ingen her som hvet hva som er hva.
Lurer på om dette er et frampek.

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ho ho, fin drøm. Jeg drømte visst noe morsomt i natt for Mannen våkna av knisinga mi. Gratulerer med dagen, jeg tror heller ikke du vil ha bursdag i påsken igjen, men det er uansett ikke noe spesielt stas er det vel?

frk. Figenschou sa...

det er stas å ha bursdag på en fridag iallefall!

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...