frkfigen tegner

Jeg tegner for tiden. Sirkler. Først tegnet jeg på ganske små ark, så a4, så a3, og nå er jeg oppe i dobbeldør-størrelse. Problemet med å tegne på store ark er at de er større enn meg, så det blir litt knøling for å få det til, altså, bare finne et sted der de kan henges på veggen har vært et problem. Vi har jo to prosjektrom som er ment til sånt, men de er fylt med alskens gamle prosjekter med Rör ej!!!!!!!!!!!!-lapper på, (argh, prosjektrom, ikke lagringsrom, rør ej sjøl din dust!) sånn at de er ganske ubrukelige. Skjønt, jeg trenger jo egentlig bare en vegg å henge arket på. Så nå har jeg Rört en hel masse og funnet meg plass på en vegg, og er forholdsvis glad og fornøyd.

Og dautrött. For det finnes ikke lys på prosjektrommet. Altså, det finnes en lysbryter, men den er ikke koblet til noe. Og vinduet vender mot gangen, og ikke ut. Og ikke fins det luft heller. Så jeg vil bare sove. Heldigvis har jeg vært forutseende og byttet ut spritdunsttusjen med en vannbasert, så nå er jeg ikke trøtt og full, bare trøtt. Men herregud så trøtt man blir av å stå å tegne i mørtna! Og det tar et par dager å fullføre.
Gud vet om jeg klarer å holde meg våken så lenge.


7 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Det e fint, men førr en tålmodighetsprøve! Æ hadde daua!!!

Tenkerbell sa...

Mens æ skreiv kommentaren over ringte det en kunde å æ svarte: "Mäkleraffären, du snakke med fin!"

Å sant nok så driv jo Gartnern å sir at æ e fin, men det e kanskje ikke nokka å driv å skryt om på jobb... Trur æ...

frk. Figenschou sa...

Haha! Ka sa du da? "Næi, æ mene, vanlig!"

ja, det tar vanvittig lang tid. den nederste e tægna på kanskje åtte-ti tima.

Tenkerbell sa...

Æ e mektig (!) imponert av tålmodet ditt :)

Tenkerbell sa...

For øvrig lata æ bare som ingenting å snakka videre i sedvanlig finnmarkstempo. Det va verre den gangen kollegaen min svarte; "Utlendingsmeglingen, du snakker med Sara."
Kunden som ringte var utlending og vrælte rasist helt til Sara fikk forklart at hun var innvandrer selv og at det var en forsnakkelse. Og så ble de venner. Samma; det var morsomt!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Fascinerende tegninger, og for en tålmodighet!

Uora sa...

Häftiga!
Får vi se mera?

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...