fredag.

Akkurat spiller radio K3 kjempehøyt og alle nynner med. Jeg elsker dem.

Snart skal jeg ringe å kjøpe storpizza og hente den med meg hjem og spise pizza med den fantastiske fotografen. Og øl! Og så skal vi kanskje gå en tur, for det er så fint vær og jeg har fylt lommene på vinterklærne med penger i forskjellige valører og hengt dem bakerst i skapet, og nå skal jeg forsøke å glemme det til høsten kommer sånn at jeg blir glad og overrasket.

2 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Jeg er så imponert av at du faktisk helger vinterklærne ordentlig opp! Jeg slenger dem inn i en krok på loftet, noen i Ikea-bagen og noen utenfor. Jeg har imidlertid klart å plukke opp trikset med penger i lommene og i den ene jakken la jeg en sjokolade som, hvis det er pms-tid når den skal fram, garantert lager mer glede enn pengene ;)

Ha en finfin helg!

frk. Figenschou sa...

nja...det er ikke så impnerende, vi har et veldig dypt skap i gangen, og bakerst henger de klærne som er uttafor sesong. Så forflytningen er på ca 30 cm.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...