hjelpes

Jeg har fått en utfordring igjen. Jeg hater jo det. Det positive er at den kommer fra Tenkerbell, som vet at jeg hater det, og da trenger jeg ikke ha dårlig dårlig samvittighet eller lure på om jeg bare kan overse det men takke pent likevel.

Så her følger:
utfordring:
1. Først tror jeg det var noe med hva man har i veska eller hvor mye den veier.
Jeg har ingen spesielt spennende veske, men jeg i natt drømte jeg at jeg at jeg var så jævlig tjukk at jeg hadde bestemt meg for å ta sånn fedmeoperasjon. Det gikk veldig bra, men rett etterpå ble jeg påkjørt av en bil og havnet i koma i månedsvis. Og da ble jeg jo tynn uansett! For man kan jo ikke spise når man ligger i koma. Så det føltes litt urettferdig.

2. Så skal man svare på hviken parfyme man bruker.
Jeg kan ikke bruke parfyme for jeg blir så distrahert. Jeg kjenner plutselig parymelukt og lurer på hvem som er her? Så er det jo meg. Så kjenner jeg plutselig parymelukt og lurer på hvem som er her? Så er det jo meg. Hele dagen.

3. Og hvilket sminkemerke er mitt favorittmerke? Jeg kjenner at dette virkelig er utfordringen for meg.
Etter at jeg måtte slutte med linser slutta jeg rimelig fort med sminke og. Jeg ser helt Fame møter Dallas over en kopp bringebærte ut med både sminke og briller.
Hva slags spørsmål er dette egentlig?

4. Var det noe med ferie? Jeg ønsker meg først og fremst en klar, avgrenset tidsperiode som er ferie.

5. Jeg har en følelse av at det sikkert er syv spørsmål, siden det ofte er sånn. Tenkerbell har skrevet om hvorfor hun begynte å blogge, så det er vel sannsynlig at det er et spørsmål da.
Jeg har bestandig blogget jeg. Heldigvis for meg, og mine kompiser, ble blogging som fenomen og media oppfunnet kun få år etter at jeg begynte med det, sånn at bloggen kunne flyttes fra mer eller mindre forbausede kompisers innbokser og over til blogspot sine HTMLplattformer. Perfekt!

6. Hvilke blogger følger du?
Mange fler enn de som er på min egen liste. Jeg har sånn Feedly, og der følger jeg en hel haug. Jeg er litt etiketteslaus, og følger ingen og linker ikke engang til alle som linker til meg, enda så glad jeg er for at de linker og følger meg. Jeg må liksom bli litt kjent med dem før jeg begynner å linke. Dette kommer kanskje av at blogging for meg i mange år var et mailfenomen..... Linke blir som å skrive mail til fremmedfolks innbokser. Unnskyld, alle, for dette.

7. Hvilken lyd gir deg frysninger?
Når man river tørkepapir ut av en papirsispenser.
Brrrrrrrr.

Da skal jeg utfordre noen tilbake. Er regelen. Men nå tror jeg denne har gått rundt noen ganger, og dessuten blir det kanskje feil å utfordre noen når jeg ikke husker spørsmålene. Nei, fanes, vent! Jeg utfordrer Påskeharen! HA!

4 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Fantastisk, du innfrir fenomenalt hver eneste gang og æ flir mæ ihjæl!!! Æ e så glad for at du bynte å blogge i verden å ikke bare på mailen te folk :)

frk. Figenschou sa...

ja, det e æ å!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha ha, den beste besvarelsen på disse mer eller mindre intetsigende spørsmålsrundene.

Og jeg føler meg beæret for at du "mailer" meg av og til.

frk. Figenschou sa...

og jada påskehare, det dær va mæst av ondskap.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...