Hva? Har jeg ikke gått på skolen enda?

Den siste uka har jeg ikke fått gjort noenting.
Ingen har fått gjort noenting. Rart er det. Hele klassen har susa rundt som dorske torsk og klaget over at man ikke bare tar seg sammen og ARBEIDER!, for så å havne på sofaen bakerst i klasserommet, igjen.
Ikke har vi samme kurs heller. Vi hadde det, men så var det så forferdelig grusomt kjedelig at vi hoppet av og gjorde Egen Prosjektperiode istedet heller, en etter en. Hadde jeg nær sagt. Noen synes jo det var gøy og ble igjen, da.
Så hvorfor ingen klarer å stable noe arbedslyst til sine forskjellige prosjekter på bena er meg et mysterium.
Jeg foreksempel, skal fortsette min forrige prosjektperiode som var kjempeartig og skal ha møte med Fantastisk Veileder om bare to uker, samtidig som jeg skal være med i utstillingsgruppa i klassen og lage utstilling til et prosjekt jeg ikke ville være med på men nå er med på frivillig, og forberede neste prosjektperiode der det skal utvikles utstilling ang. tema Samisk Designtradisjon. I tillegg er det noen som fyller førti snart så det er ikke sånn at jeg ikke akkurat har nok å gjøre.
Jeg har mer enn nok å gjøre!

Og likevel har jeg enda ikke kommet meg på skolen. Klokken fire! Og jeg ser for meg at når jeg kommer meg dit, kommer jeg nødvendigvis ikke til å gjøre noe der. For jeg fikk jo ikke gjort noe forrige uke, og jeg ser ikke helt hva som har forandret seg.

Personlig skylder jeg denne giddasausheten på mangelen på fri. (for det er jo mest behagelig å legge skylden på noen andre.) Hadde vi hatt juleferie og påskeferie og fri i helgene som annet folk, hadde man hatt en powerpack super pluss å legge i når det blir som nå. Eller, det hadde ikke blitt som nå. Sier jeg.
Eller. Så er jeg bare litt lat. For det kan jo også være.

3 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Lat? Kan jag aaaaldrig tänka mig!

Fire kaffe sa...

Jeg har plantet på terrassen og har dermed akseptabel unnskyldning for å ikke ha gjort noe med studiene i dag. Ellers har jeg nesten ikke gjort noe studiegreier på en måned, så du er i godt selskap. Jeg skal aldri studere mer. Jeg skal bare ha fri i helgene fra og med dagen oppgaven er fullført.

frk. Figenschou sa...

helgefri!!!! AHH!!!

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...