Feeerie!

ferie, altså, ferie.....det er i grunnen ganske kjedelig. I natt sto jeg opp og snikjobbet litt.
Men i går regnet det da også hele dagen og da er det ikke så mye å finne på inne og da blir man litt lei.
The Stig sier at å ha ferie handler om å finne roen. Jeg vet ikke helt om jeg er så oppsatt på å finne den der roen. Ikke om det skal være så kjedelig.
Tenkte jeg. Men så var vi på ModernaMuseet mellom regnbygene i dag. Og så på litt kunst, for det blir jo ikke nok kunst, lizzm. Men det blir jo aldri nok mat heller, så vi spiste lunsj der også. Og satt og prata og sjorret og forsøkte å kose oss med ferien ogogog hørte på den utrolig enerverende lyden av amerikanerene ved siden av som prøvde å riste pepper ut av pepperkverna.
Det blir faktisk utrolig mye lyd når man rister pepperkorn i en stor, nesten tom beholder, så energisk man bare klarer. I en fem til syv minutter. Før neste familiemedlem overtar forsøket.
Jeg kauka til slutt TWIST IT! tvers igjennom matsalen men ble fullstendig overdøvet av rytmeseksjonen. Jeg holdt på å fare opp og røske til meg pepperkverna og pepre maten til hvert enkelt familiemedlem.
Og da tenkte jeg at jeg kanskje trenger å finne roen, tross alt.

Vi får se. Vi skulle ha to uker ferie nå, som har blitt til én av diverse årsaker, og det er ganske perfekt. For da tar vi de to ukene igjen senere, og da har vi tørrtrent litt på ferieringen. Jeg har vent meg litt til å kjede meg, skjønner hva det går i, og tar ikke livet av ukjente amerikanere ved hjelp av fænsidesignede krydderautomater.
Og kanskje det blir litt sol. Og veranda. Og ikke bare regn og et vær man kjenner igjen hjemmefra. Ferie 2.0 altså, det kan bli bra.

2 kommentarer:

yrg sa...

voivoi Silje.... ferie trengs kanskje??

eller går du for tvangsferie på Bredtvedt etter mord på amerikanske turista?

kjem du oppover i de to seinere ukan dine da? lite turista her...

frk. Figenschou sa...

ja, det e ikke helt bestemt enda, men æ har iallefall ca tre tonn hjemlengsel.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...