Opptur!

I går hendte det noe gjevt. Jeg var på Skatteverket for å få id-kort (viser til ikke-få-kjöpe-öl-episoden) og der ble jeg målt. For det må stå hvor lang man er på det kortet. I tilfelle noe. Og i Sverige er jeg én cm höyere enn jeg er i Norge! <3 Sverige!
Det er faktisk ufattelig stor forskjell på å väre nesten 160 og 160 og en halv, som da blir rundet opp til 161 cm, for en som har gener som trekker og drar deg ned mot dvergrensa. Men nå! Nå er jeg jo over 1.60!
Godt over!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Se der! Akkurat der kom første gode argument for å flytte til annerledeslandet Sverige, spesielt for oss som bare er over 160 med 3 par ull-læster!

Myrsnipa

Anonym sa...

Jeg får ikke bort kommentarvinduet... Det nekter å lukke seg. Hvis det kommer kunder ser det ut som jeg bare sitter og fjaser. Noe jeg forsåvidt gjør, men det er så dumt at de ser det, når de egentlig skal tro at jeg er en seriøs eiendomsmegler. Noe jeg forsåvidt også er, men jeg forbeholder meg likevel retten til å fjase. Og nå må vinduet bli borte. Simsalabom!

Anonym sa...

Niks, får den ikke bort, gitt... Så da bare fortsetter jeg å kommentere mellom Drwsomething-slagene. Nevnte jeg at jeg har fått Aifoan? Vel, det har jeg altså, og så er jeg blitt avhengig av Drwsomething. Ikke bra...

frk. Figenschou sa...

haha! jeg skjønner ingenting! aifoan? drwswat?

frk. Figenschou sa...

du og blogger dere er ikke så gode kompiser.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha, fantastisk. Gjelder dette alle, at vi blir en cm høyere i Sverige? Kan det hende at landet Sverige ligger en cm høyere enn Norge? Ha ha.

frk. Figenschou sa...

ja, la oss invadere sevrige for å få vår rettmessige centimeter alle sammen!

frk. Figenschou sa...

aaa, ipp-ånn! nå skjønner jeg!

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...