så hva med c?

Jeg vil bare få påpeke en personlig ting i forbindelse med den nye utbasuneringen av A). Nemlig at C) kommer og ødelegger litt. Jeg har forsøkt å både overse og avfeie C), men slik er det:
Hver eneste dag kommer jeg til stasjonen idet t-banen min forlater den. Hver eneste dag. Jeg kommer, banen går. Hver dag. Ti minutter til neste. (og ikke to dager, som tilfellet var på Rauland, det er mer prinsippet enn tiden det er snakk om)
Hvordan klarer jeg dette? Står opp til forskjellig tid hver dag, gjør forskjellige ting hjemme hver dag, forlater huset til forskjellig tid hver dag. Kommer når toget går.
Idet jeg kommer ned til der billettlukene, står det FRUÄNGEN på skiltene. Om det skifter til FRUÄNGEN mens jeg ser det, kan jeg nå det akkurat om jeg løper. Det har jeg gjort én gang. Neste gang jeg forsøkte, stoppa rulletrappa idet jeg satte foten på den, og begynte å gå igjen idet jeg kom ned på perrongen (og toget gikk).
Nå gidder jeg ikke. Det er jo bare ti minutter og jeg har jo allerede blitt sur.

Man blir ikke sur om toget akkurat gikk, men man blir sur om toget akkurat gikk hver eneste dag.

Jeg spiller spill på mobilen til neste tog kommer. Tenker at livet er urettferdig. Tenker på mennesker jeg kjenner som har det endel verre en timinutters ventetid på toget, hver dag. Tenker at det heter bane, ikke tog, selv om svenskene tror det. Surmuler litt til. Så kommer det et tog jeg mener en bane og så drar jeg på skolen og er flink.

2 kommentarer:

Ragnhild sa...

c er rett og slett tingenes iboende jækelskap. Og en anledning for deg til å spille spill. Ikke dumt. Er det forresten wordfeud du bedriver?

frk. Figenschou sa...

har så vidt prøvd meg på wordfeud. tror jeg heter siljefig? går mye i kabal. Og på nett: ordspill.no!

man må rett og slett bare overse C.
øvelse gjør mester

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...