rapport fra veranden

Eller er det balkongen. Altanen.

Flyttet alle sukkerertene over til den siden som har sol etter klokken fire, ettersom de sukkerertene som sto der så ut til å trives best. I solveggen satte jeg stokkerosespirene.

Basilikum, sitronbasilikum og Underlig Spire Jeg Ikke Kan Huske Å Ha Sådd er omrokkert.
Det ser ut til at en av stemorsblomstene skal til å titte fram, og ruccolaen har vel strengt tatt ingen matnytte lengre men de er jo litt artige da. Gleder meg til det blir blomster på erteblomstene. Erteblomstplantene.

Etter alt dette var jeg så sliten at jeg ikke klarte å feire midtsommer. Her syneger de forresten en helt syk versjon av "så går vi rundt om en enebærbusk". Feil høytid, svensker!

4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

*smilefjæs*
Flott ferieaktivitet. Du kan feire st.Hans i morra, som resten av oss.

frk. Figenschou sa...

er det i morgen ja? har en følelse av at vi nordinger ikke ferirer st.hans så hardt, men det er jo aldri for sent å lære seg en tradisjon!

MM sa...

Jeg har også flyttet mye på erter i det siste. I går flyttet ertene opp til en venn av meg, da krypet og jeg skal på den obligatoriske månedsferien nordover. Og det var selvsagt akkurat da jeg oppdaget at den aller første brekksukkerertblomsten var blitt til den aller første brekksukkererten. Nå kommer naboene mine til å meske seg i mine stadig flyttede brekksukkererter og bondebønner, mens jeg må klare meg med nordnorsk hermetikk. Alt krydderet fikk lus og måtte kastes. Men til våren har jeg sikkert glemt alt dette og kjører på igjen. Det skjer jo hver vår.

frk. Figenschou sa...

og det er jo bra. før eller siden må det jo bli en ert på deg.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...