blogghau

Jeg lurer på om noen fisker noen gang har dødd av å få en båt i hodet? De hører vel dem på lang avstand, men det finnes jo tusen milliarder fisker og også fryktelig mange båter, så kanskje en eller annen gang det har skjedd? Da må den ha blitt bra overrasket, om den ikke døde da. Og en hjerneskadet fisk lever vel ikke lenge.

Slutten av en lang og kjedelig uke. Ingen planer for helgen, bortsett fra svømming i morgen tidlig, kanskje en fest i kveld om jeg greier å rive noen med meg, eggåbeiken til frokost i morgen tidlig, eller formiddag, muligens en tur i akvariet, og hvis jeg får komlet meg til det, en innmelding i norsk kartozoologisk forening. Det hørtes plutselig ut soom veldig masse planer. Og en tur opp på løvstakken som et ledd av aktiv søndag. Men over halvparten av dem kan gå i vasken. Alle faktisk.

Jeg tror forresten det er mer sannsynlig at fisken får båten i ryggen, det er jo sjelden de svømmer med hodet til værs. Tro om det er verst for en bitteliten fisk eller for en stor fisk?
Dette er vel sånt det ikke er forsket så mye på.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hval må jo ha fått båt oppå seg, for de går jo så sakte. eller en eller annen bunnfisk som suger seg fast til et fjell og er for lat til å flytte seg selvom noen tonn kommer flytende.

frk. Figenschou sa...

men da går jo båten på grunn?

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...