øhm

Veldig veldig fin konsert med teite reite i går. Det må jeg si. Han er så flink. Og holdt motet oppe til tross for en spontanflamincodanserinne som nok ikke hadde danset så mye flamenco før, men i det minste var spansk, men også holdt på å trampe ihjel Thomas' instrumenter.
På skolen holder vi på med oppmåling, og det høres ikke så gøy ut, men det er veldig gøy. Frustrerende men gøy.

Jeg må nok ta oppvasken snart. Jeg skjønner med fornuften at jeg må ta oppvasken, men hjertet er ikke helt med. Men hvis jeg ikke vasker kopper snart. Må jeg drikke te av vaskeballen. (Jeg føler likevel jeg må opplyse om at jeg har fire fat, to skåler og noen kopper, så det vipper ganske fort over på vaskeballstadiet.)
Det er Luther som har skylden. Hadde det ikke vært for ham hadde jeg drukket te av vaskeballen hver dag og uten dårlig samvittighet. Teite Luther.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fordelen med å drikke te av vaskeballen er at da trenger man ikke tesil.
Men det er dårlig gjort å skylde på Luther; hadde det ikke vært for ham, hadde du vært katolikk, og måtte drikke av røkelseskaret.

Anonym sa...

jeg vil tro at vaskeballte kanskje gir en spennende smak?

frk. Figenschou sa...

den er iallefall allergifremkallende.

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...