Her skal det øves!

Ja det skal det! Men det øves ikke likevel!

Det er som om spillinga mi har fått seg et eksamensvirus. Det er jo ingen som liker å være syke. Det jeg mener er: vanligvis liker jeg jo å spille, det er toppers. Men nå har jeg lyst til å gjøre alt mulig annet. Helt uvanlig. Ellers bare kjent fra eksamenslesning. Men da kan man i det minste opparbeide seg litt dårlig samvittighet og komme igang igjen. Nå må jeg forsøke å stable til bens en slags sceneskrekk, og gud vet hvor det ender.
Nei sannelig min hatt.

Tro om det kommer bjørkemålere til sommeren....


Nå er det av alle ting mildvær. Ikke sånn mildvær som man har etter tyve minus, som er minus fem, men sånt ordentlig statlig mildvær med plussgrader. Gjett om det er glatt.

2 kommentarer:

Fru Skurk sa...

Neste gang du har lyst til å øve, så kan du nekte deg det og si til deg selv at: "når du er så dum at du ikke øver når du skal, så må straffen være at du ikke får lov når du har lyst!" Kanskje det hjelper? Eller kanskje det bare blir helt slutt på all spilling da?

frk. Figenschou sa...

hm.. vanligvis bor jeg på lytt hybel og får ikke lov i det hele tatt, så man skulle tro jeg benyttet meg av anledningen

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...