Men fanes da!

Nu har æ vorre å prøvd å trænt, som knækkedamen har mast på mæ om i uendelig tid. Men kor mange gang skal man trøkke på den hælvettes heisknappen da?? Å ikke ingenting skjer! Da får det fan heller bare vær. Å æ som hadde mota mæ skikkeli opp å endeli va kommen mæ avgåre av egen fri vilje å -styrke. Næi da fær æ heller å svømm. Satan ta.
Oj dialæktblogg! Det så æ ikke før nu.
Da skal jeg heller gå over til mitt sobre riksmål.
Aargh. Peise hælvette!


Nå skal jeg altså gå rundt og ha dobbelt så dårlig samvittighet som før jeg pakka bæggen. Det er virkelig ikke godt for noe.

Ferdig med husopptegningene, nesten. Jeg synes ikke det er sånn kjempegøy. De andre elsker det. De tegner inn glassbyggestein og biljardbord og bardisker og kjøkkenøyer og lounger og stiler opp. Men jeg har laget et kjøkken med utslagsvask, kaldkjellerlem i gulvet, tilhenger, skråskap, respatexbord, vedkasse og kalender fra Sørnes elektro på veggen. Den har jeg tilogmed målsatt. Og så har jeg sånn skuffehylle som gamle folk har på veggen, sånne små skuffer med hank, sånn med sagogryn og sukker og en skuff med brukte skruer. Willem sa: "du er jo skikkelig oldskuul ass!"
For tenk nemlig det er jeg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Helt riktig, oldskuul er tingen, men kalender fra Sørnes elektro tar kaka! Hvor får man fatt i en sånn nå til dags?

frk. Figenschou sa...

pess off, eddy.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...