mobilassass

Det har jo vært en forholdsvis aktiv helg faktisk. I går var jeg på kineserresturang for eksempel. Der hadde de så høye bord at jeg mistet mobilen min. Fordi jeg ikke nådde opp til bordet måtte jeg sitte på jakka mi, og da måtte jeg ta mobilen ut av lomma, og da glemte jeg den. Det oppdaget jeg da jeg skulle skru den av da jeg var på kino, men det gikk jo ikke. Heldigvis var den funnet og det ser heller ikke ut til at noen har ringt til Kina med den.
Jeg var og så den der Brokeback Mountain. Ååå det var fin film. Jeg liker egentlig ikke så godt å se fine filmer på kino, for da blir jeg ekstra irritert over folk som skal kommentere høyt alt de ser. Det kan da ikke være nødvendig? Vi ser jo alle akkurat det samme? JA, vi skjønner alle at det er synd i henne. Hun sitter jo og gråter. Det er tydeligvis ikke allergi inne i bildet, da hadde vi vel blitt presentert for det temaet tidligere i filmen. JA, vi skjønner fortsatt at det er synd i henne, du sa det høyt for to sekunder siden og det er ærlig talt ganske åpenbart at det er trist.
DVD er fint. Da trenger man ikke være sammen med noen.
Men NÅ kom jeg på at jeg fortsatt har kinogodter igjen! Jippi!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kulturlivet i Bergen er nok oppskrytt, med eller uten sidekommentarer. Her i byenes by, Kirkenes, marsjere nemlig avantgardene like tett som kinesiske terrakottakrigere! Siste skudd på stammen er Helsestasjonen for ungdom som skal arrengere Rock mot Klamydia i Barentshallen med lokale band og noen forvillede vdsøværinger. Alle som lar seg klamydiateste får en gratis CD og ditto kondomer. Nå skjønner jeg hva min ungdoms fster manglet: Nemlig fyndige urinprøver! Regner med at arrangementet blir en ubetinget suksess, og at Helsestasjonen følger opp med Hip-hop mot Herpes og Golf mot Gonorre.

Anonym sa...

Silje, da! Som gammel aktiv i filmklubbransjen må du da vite at man aldri - ALDRI - oppfordrer til å se filmer på DVD fremfor på kino. Film skal og må ses på kino, hvis ikke har man faktisk ikke sett den på ordentlig. Så det så! Men jeg er enig at det er utrolig irriterende med folk som absolutt skal snakke på kino. Kanskje det skal gjøre litt vondt å nyte god kunst?

frk. Figenschou sa...

men alle filklubbmennesker er jo Gode Mennesker! Her må man hanskes med idioter! Gjelds ikke det?

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...