snev av prestasjonsangst: ferdig.

Jeg er litt pinlig berørt av den der prestasjonssperren min. Jeg må ha hatt et lite drypp.
Vi driver og skal leie ut det tredje rommet her. Vi vil jo helst at vi skal bestemme selv hvem vi skal bo med og ikke at Bruner skal komme trekkende med en eller annen ungdom. Men så oppdaget vi en grønn flekk på størrelse med en fotball (sånn fotball som de som har mosjon på blå resept bruker, og stadig voksende) på den ene veggen. Den veggen som er mot det rommet som hadde et kjøkkengulv det vokste karse rett opp av. Mye som tyder på at vi har et fuktproblem. Bruner mener vi ikke er flinke nok til å skrubbe med salmiakk. Bruner er dum i det lille hodet sitt. (nei han heter ikke Bruner på ordentlig. Han heter Fioletter.) Så selv om vi har folk vi vil ha boende så vil vi dem ikke så ondt at vi vil ha dem boende. For i tillegg har vi jo kebablukten og negledesigneren i tredje. (--tro om folk kommer inn på bloggen min om de søker på "Negledesign"?)Det er vanskelig nok om vi skal by dem på det- og smådyrene av tre slag i kjøkkenskapet og sølvkreet på badet--- å få solgt inn det rommet med en skikkelig helsefarlig flekk...nei sannelig min hatt. Vi må ringe Guler og ta fram torpedostemmen tror jeg så det blir beboelig.

Litt halvfrustrerende på skolen for tiden. Søt og hyggelig lærer, men hun svarer ikke på det du spør om. Hvis du spør om standardmål på et dørblad svarer hun at man må ha dørkarm så døra ikke svinger begge veier. Hvis man gjentar spørsmålet med peking og forklaring svarer hun at en dør ikke bør svinge begge veier. Hvis du sier det er forstått, men du lurer på et mål, peker hun på hvor karmen bør være. (Som er der den allerede er.) Hvis du (ikke du, men Karen, egentlig) sier JA, jeg har forstått, vet jeg ikke hva hun svarer, for her måtte jeg faktisk gå ut for å le litt. Men da jeg gikk inn igjen holdt hun enda på med dørkarmen.

Jeg har begynnt med linser igjen. Litt deilig, for jeg risikerer ikke at de fine røde brillene mine faller ned i noe tungt maskineri. Men litt rart også, for jeg er så vant til å se ansiktet mitt i briller. Jeg ser ut som en baby i ansiktet nå. Skvetter like mye jeg går forbi en blank flate.

Jeg lurer litt på hvordan lynet alltid vet hva som er det høyeste punktet? Hvordan går det an?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Beklager frøken, men etter å ha gjennomgått googlesøk med omlag tusen oppføringer, var Siljes Hudpleie på Gjøvik det nærmeste jeg kom (kanskje et søskenbarn av deg?). Heller ikke når jeg søkte på negledesign+kebabneger ble det liv i leiren. Nå må verdens søkemotorer ta seg kraftig sammen!

Hvordan lynet vet hvilket punkt som er høyst aner jeg ingenting om, men det er sikkert derfor lynet aldri slår ned samme sted to ganger; kanskje Gud driver med prøvelyning på samme måte som vi driver med prøveboring.

frk. Figenschou sa...

terje sa at lynet kom fra bakken samtidig, men ettersom han er i afrika kunne han ikke utdype det.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...