tungnem

Nå har jeg hatt mobilen min i to år, og jeg hadde en akkurat likedan en før den. Og likevel hender det titt og ofte at jeg må trykke på alle knappene etter tur for å finne punktum. Det har liksom overhodet ikke gått noe automatikk i det der.
Må jeg inne med skråstrek hender det hele meldinga går gaiken.

Litt kjedelig på skolen akkurat nå.
Liste over ting jeg ikke klarer å uttale:
ressurs
klattladde
ekstravagant
integrert
same time
regissør

1 kommentar:

Anonym sa...

Du kan trøste deg med at jeg har funnet en konsekvent talefeil hos meg selv. Eller - ikke talefeil, men knotefeil. Dette er en arv fra min intellektuelle far, da denne talefeilen først og fremst involverer fremmedord, såkalte -ismer. (Den kan ikke stamme fra mammen min, hun brukte hele morgenen i morges på å le seg i hjel av at pappa hadde knust en tissepotte.)Æniveis: Pappa er fra Kristiansand, så disse -ismene blir uttalt med et veldig trykk på - nettopp - ismen. FeminISmen. IndustrialISmen. Dette ble litt vanskelig å forklare skriftlig. Egentlig en helt bortkasta comment. Men men. Du er ikke alene om litt taleproblemer, i alle fall. Ha en fin dag, Siljemor.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...