rolig lødrdg

Jeg ringte ikke politiet i går, jeg tok hovedsikringenderes. Forferdelig feigt, men de står bare og brøler til deg om man våger seg til å be dem skru ned. Om de da i det hele tatt hører at du ringer og banker på.
Heller feig en et nedbrølt vrak. De virker ærlig talt ganske uberegnelige. Men det ble faktisk veldig stille da. Jajajaja, selvfølgelig ble det stille, de hadde jo ikke strøm, men også etter at de hadde skjønt hvorfor strømmen gikk, ble det stille. Tror jeg, for jeg dro jo på meg støvlettene og gikk på fest. Feige frøken Fiskesko, glad og lett med sin lille lommelerke på kunstfest. Ah.
I morgen er det altså Aktiv Søndag. Jeg har ikke helt bestemt meg om det blir fisk eller fjell.

Jeg vet det er mye ukritisk luring i bloggen min, men om jeg skriver det ned, blir det lettere å sove om natten. Det er sånn at hvis jeg bare får sagt det, så lurer jeg ikke på det absolutt hele tiden lengre.
Altså, nå vet jeg hvordan en mongolid kineser ser ut. Hvordan ser en mongolid mongol ut? En mongolid australneger? Og, fordi en i klassen snakket om australneger, men trodde det het neandertaler, (jeg lo så jeg holdt på å ramle ned av fløyen), kunne neandertalere ha Downs? !!!aper kan ha downs faktisk! Tro hva det betyr?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg savner nærmere rapporter om frokosten lørdag morgen. Jeg mener bestemt at vår felles venn, hr. Tom Waits, et sted har tatt seg tid til å si:" well the eggs chase the bacon round the fryin`pan", og ingen har hittil fortalt meg om den noensinn lyktes egget å nå igjen baconet. Det er mye lettere å omgåes harer og skilpadder.

frk. Figenschou sa...

vel, ettersom jeg steker baconet først og deretter eggene -eller eggehvitene ettersom plommen har en lei tendens til å fremkalle prosjektilspying- deler de ikke på noe tidspunkt panneplass, og jeg kan dermed ikke hi noe svar på dette.

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...