Silje

Jeg er faktisk ekstremt dårlig til å skrive mitt eget navn. Når jeg skal underskrive noe, sklir l'en og j'en sammen sånn at de to blir en veldig rar bostav i lag. Jeg begynner på l'en, glemmer hva jeg holder på med, og avslutter med j. En l med j-hale eller en veldig høy j. Sånn at navnet mitt plutselig bare har fire bokstaver og en av dem finnes ikke. Inni helvettes irriterende. Det skjer i syv av ti tilfeller.
Og når jeg skal skrive det på edb-anlegg, blir det aldri stor S, og som oftest bytter l og j plass så det blir slije, silej eller helst sijle.
Å skrive mitt eget navn var noe jeg behersket helt fint i iallefall tyve år, jeg hadde lenger enn strengt tatt sjarmerende litt problemer med Figenschou, men nå kan jeg det kanskje litt for godt, jeg trenger ikke tenke, og dermed blir det feil i full fart.

Det er mange andre som heller ikke kan skrive navnet mitt, næsjnl dziogræffik sendte post til Skje Figenschou. Og legekontoret på Raulis hadde meg arkivert son Silje Sigenske Schau,
men jeg får jo ikke klagd ettersom jeg jo ikke er noe bedre selv.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja navn kan være leit, jeg kjenner en som ga opp forsøket på å lage visittkort, han delte heller ut en pakke bokstavkjeks til alle han møtte!

frk. Figenschou sa...

Rotulf?

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...