Øh, ja.

Jeg har fått ny maskin. Den kom på døren i dag.
Juhu!
Først trodde jeg den skulle kommei posten og ble veldig oppgitt over Posten da det ikke var noe...datamaskin i postkassen, altså, ingen pakkelapp, og ringte litt rundt og sånn, så kom jeg på at det står jo ikke noe navn på dørklokka vår, eller, det står Marius, og det kanskje ikke var til så stor hjelp for posten, men så så jeg postbilen stå å sitre utenfor, her i gaten vår i samfunnet, så da gikk jeg ut for å vente på postdamen. Hun sa at hun ikke kjørte ut bedriftspakker, så jeg gikk inn igjen. Eller skulle gå inn igjen, jeg møtte en ung mann med hatt i døra så jeg stoppet på trappen og ventet til han var ute. Han så meg og lukket døra meget bestemt etter seg.
Hæ, ser jeg ut som en narkoman eller? Heldigvis kan jeg koden til døra så det var ikke akkurat noe problem å komme seg demonstrativt inn ca ett sekund senere.
Og så gikk jeg ut igjen, hengte navnet mitt på dørklokka, gikk inn, og da ruller bedriftspostpakkebilen opp foran vinduet, det ringer på og maskinen blir levert.
Akkurat det fungerte jo veldig fint da.

Nå har jo ikke denne maskinen noen programmer da, så jeg driver og leiter etter drivere og cd-er og ikke aner jeg hvor de er, jeg har en boks som de skal være er men der er de aldri, Morten driver og maser om at jeg må kjøpe en mappe å ha datacd-er i, men problemet er ikke at jeg ikke har et sted å samle dem, problemet er at jeg aldri legger dem der. Så nå får jeg ikke innstallert cs3 eller penpad'en eller eller eller.
Men vindous wista er overraskende designlekkert altså.

Ingen kommentarer:

Påsken kom, sannelig

Det er påske. Jeg vet at vi har påskepynt en plass, jeg tror også jeg vet hvor. Den har ikke kommet opp på grunn av vannkopper, ikke at det ...