Janei var nå det likt seg da

Jeg har jo vært veldig forutseende og kriseminimerende og kjøpt flette ny datamaskin til eksamen som kan gjøre alt det en datamaskin skal.
Bortsett fra at den ikke vil det da.
Den vil ikke være på, og da skrur den seg av. Den gir meg beskjed om at den er fanget i en uendelig løkke. Kjære maskin, jeg vet akkurat hvordan du har det. Og så sier den og hvis dette problemet fortsetter må jeg-og så skrur den seg av.
Og bilder lager den nyttårsaftenfyrverkeri på, og så skrur den plutselig av antenna, og når jeg VIL skru den av, så popper det opp feilmelding på feilmelding om programmer som venter på svar fra meg og som ikke kan være written.

Jeg må gråte.


Heldigvis har jeg ved hjelp av Stines muffinser hele IT-avdelingen på saken, iallefall de av dem som fortsatt hæres å ta i en pc. Men ettersom det kommer nye feiler hver dag lurer jeg på hvor lenge de gidder holde på. Jeg må bare krysse fingrene og knyte sammen tennene.

Ingen kommentarer:

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...