Berliiin! berkinberlinberlinlinlin!

Jeg og mannen skal til Berlin!

Åh det skal bli stas. Jeg har funnet hotell rett bak der vi bodde.
Det skal være høst, og vi skal gå tur i parken bak Greiswalderstrasse, og vi skal spise frokost på Titanic hvis det eksisterer enda, og vi skal gå på loppemarked på lørdagen, rett borti gata, der jeg pleide å kjøpe gamle tobakksesker til å ha fargestifter i, og søndag skal vi gå på markedet oppe ved ketkøllvitsplats, og så skal vi ta trikk og sbahn og ubahn og vi skal dra til den bokhandelen på den s-bahnstoppen som jeg ikke husker hva heter, der det er en fantastisk bokhandel i sånn hule under sbahnstoppen som jeg ikke husker hva heter....hva het den igjen da? og så skal vi ikke bli matforgiftet for de blir man ikke nødvendigvis på ferien sin, og denne gangen skal vi ikke til London, og så skal vi gå rundt i Prenzlauer Berg og jeg skal være overrasket over alt som har forandret seg , og mannen skal peke på alt som er likt.

Åh. Tre uker nå. Nesten bare to.

5 kommentarer:

A sa...

Gleder du deg litt, eller bare virker det slik?

frk. Figenschou sa...

jejejejejejejejejejejejeje! jeje!

Håvard sa...

ganske missunnelig nå.

Oddny sa...

"Tre uker, nesten bare to" - det tilsvarar vel sånn omtrent to metriske veker á ti dagar... Så dermed er det faktisk berre to veker til. Kanskje til og med mindre enn det også. No vart du nok glad :-)

frk. Figenschou sa...

haha! ja, sånne uker er best!

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...