Ny struktur

Jeg lurte på om jeg ikke skulle ha strukturert denne bloggingen litt. Nå har jeg jo holdt på i fem år helt uten struktur og ledetråd og noe særlig lengre kan jeg vel ikke fortsette på den måten uten at det hele ramler sammen.
Jeg har laget meg en lest jeg har tenkt å følge. Den ser sånn ut:

mandag:
Jeg blogger om barndommen min.

tirsdag:
Jeg blogger om at det ikke er noe å blogge om

onsdag:
Jeg blogger om datatrøbbel

torsdag:
Jeg blogger om noe jeg har drømt

fredag:
Jeg klager på service eller ungdommen, eller sannsynligvis en kombinasjon av disse

lørdag:
Denne var litt vanskelig, jeg hadde tenkt å blogge om problemer med Posten, men det har av en eller annen grunn gått veldig bra med oss i det siste, så da er det en fare for at det bare blir tirsdagsblogging på lørdager, og da er jo strukturen allerede raknet, så jeg tror heller jeg tar inn det punktet som egentlig skulle være søndagsblogging, nemlig betraktninger fra nord, bare at nå drar jeg jo til Bergen, såeh, betraktninger fra nord eller vest da.

søndag:
Da kommer eventuelt innunder her.



Jeg gleder meg til å få orden på bloggen, ettersom alt annet i livet mitt rakner og jeg blir mer og mer lik min far for hver dag som går, ikke utseendemessig, eller det og, men det er ikke det verste som kan skje, men jeg begynner å bli lik min far og min søster i evnen til å konsentrere meg, bare se på alle de inskutte inskutte bisetningene, så det er godt å få orden i allefall noe.
Skulle det vært en til "i" der?

Jeg kunne selvsagt fridd til mitt begrensede publikum og bedt dere komme med ønsker inn under eventuelt, men tidligere erfaringer har lært meg at dere ikke er så begeistret for sånne forslag.

silje

5 kommentarer:

A sa...

Publikum (iallefall jeg) vil gjerne høre mer om serviceklager, posten og datatrøbbel :-) Og gjerne absurde drømmer! Det er morsomt!

frk. Figenschou sa...

Ja men da har jeg nok en funksjonell lest oppe og går.

Anonym sa...

Hva med å blogge om finner?

frk. Figenschou sa...

ja, det kan jo komme inn både under exotica på lørdag og eventuelt på søndag!

Anonym sa...

En ting kan man slå fast, frk figenschou har fått en ny tilhenger, makan til inspirerende betraktninger over livet små og store videvedigheter med lokalkoloristisk tilsnitt! Til stor glede for oss med hjemlengsel til avkroken vår der nord.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...