Regn/oldschoolblogging

Da jeg i går skrev "siden sist" refererte jeg ikke til i overigår, bare så det er sagt, men et mer generelt "Siden sist.".

I dag har jeg kjøpt regnklær.
Da jeg begynte å blogge, var vi en fire fem stykker som drev med en slags protestblogging. Man skulle ikke drive å skrive om meninger, eller følelser og sånn, det skulle være
I dag har jeg kjøpt nye regnklær. Så kjøpte jeg en sjokoladebolle på delidelukas.
Nå regner det men jeg har nye regnklær og en kjempestor paraply.
Det var den gangen. Nå blogger jeg akkurat sånn FORDI jeg ikke har noe annet å blogge om.

Nå regner det. Når det regner har jeg av en eller annen grunn ikke nett.
Men jeg har nye goretexklær. Så slipper jeg pakke med turklærne i pendlerkofferten min, vips, ett sett her, ett sett der.
Og nå tenker jeg, at Åule, som startet denne protestbloggingen, kanskje bare trengte en unnskyldning for å blogge, men fortsatt være like kul som før. For han skrev jo verdens morsomste blogg.

Nåja, i natt drømte jeg at jeg hadde salgsutstilling av maleriene mine på rådhuset i Kirkenes. De fleste kostet tretusen kroner, men det største kostet 16.000.
Masse folk kjøpte. Når de ville kjøpe skrev de navnet og telefonnummeret sitt rett på maleriet. Midt på maleflaten. Det bekymret meg litt. Særlig de som skrev med sprittusj.
Men poenget var egentlig at da jeg våknet fra drømmen, surret jeg meg inn i en lang, indre bekymring over om jeg hadde forsikret maleriene eller ikke. Jeg havnet til og med i rettsak med en kunde som hadde kjøpt tre malerier, men alle maleriene var blitt stjålet og jeg hadde ikke forsikret dem, så hun kunne ikke få dem utlevert, skjønt det kunne hun jo uansett ikke når de var stjålet så hvor er logikken der, og selv om hun ikke hadde betalt enda mente hun at jeg burde erstatte tapet over å ikke få bildene som hun tross alt hadde bestilt.
Dette var etter at jeg hadde våknet.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...