lygekors mot forkjølelse, død av meslinger.

Alle som leser bloggen min er jo selvsagt veldig interessert i helsen min. Jeg og.

Da jeg var i Oslobyen for en ukes tid siden traff jeg søstersen, eller døstersn, som er så plaget av pollenallergi. Da var det noe som skurret litt i hodet mitt, uten at jeg helt kunne sette fingeren på det, men her om dagen slo det meg-
Fanes, kor e det blidd av MIN pollenallergi?
Og det er jo sant at det har vært en veldig lite plagsom vår! Har jeg på magisk vis blitt frisk?
(ja jøss, det har jeg, tenkte jeg)

Så innså jeg (eller det var vel The Stig som innså det) at den nesesprayen jeg fikk av doktor Hybinett ikke reparerer alle hullene i bihulene som allergien lager, den er mot allergi. Den fjerner problemet, den reparerer ikke resultatet, som jeg har trodd. Haha.
Jeg har jo fått den fordi jeg ble forkjøla opptil flere ganger i måneden, hvilket skulle være relatert til allergier. Blabla. Iallefall virka det, men etter å ha lest pakningsvedlegget må jeg spørre om jeg ikke er offer for denne doppler-effekten. Der står det nemlig at en av bivirkningene er at man kan bli forkjøla og må holde seg unna forkjøla mennesker (hvilket jeg instinktivt gjør, etter en tid i gamet) og at man iallefall skal holde seg unna folk med meslinger og vannkopper for dem kan man dø av.
Oæ! Det vil man jo helst ikke!

Nå skal det sies at dette står i det amerikanske (eller engelskspråklige) pakningsvedlegget jeg fant på nett. I det som fulgte med står det ingenting om døden, bare at en bivirkning er forkjølelse.
Jaja. Jeg driter i om det er steroidene eller kepler-effekten som virker, bare det virker! Og fortsetter å virke! Og at ikke jeg får bivirkninger som er identisk med det opprinnelige problemet!

4 kommentarer:

Siven sa...

God helse er bra! :D

Men ikke avhengighetsskapende denne sprayen?

frk. Figenschou sa...

spiller vel egentlig ingen rolle når man skal ta den to ganger hver dag resten av livet, uansett.

Siven sa...

Det har du nok rett i. :D

Elisabeth, innerst i veien sa...

Mye som er farlig og man kan dø av....Til slutt bukker vi under.

Oaaa, ikke meninga å være så dyster.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...