Traktor

Veldig lenge nå har jeg ikke husket hva jeg har drømt når jeg våkner. Avogtil er det en liten flik av drømmen som glipper avgårde akkurat i det jeg våkner, men oftere er det bare helt drømmetomt. Og det er jo noe nytt. For meg altså.
Så da jeg våknet med en hel drøm i hodet i morgest var det mer som vanlig og deilig og i vater igjen.

Jeg drømte at jeg bodde i et slags halvmørkt øysamfunn, det var kanskje litt mørketidsaktig uten sne og kulde og alle flater besto av vann og holmer, ikke sånn at du tok båt fire km, men vadet fire meter. Og i dette samfunnet var det derfor veldig viktig å ha traktor, så jeg gikk til traktordamen sammen med noen kompiser som også trengte traktor.
Når man ville ha traktor fikk man en liten unge, som kom til å utvikle seg til traktor senere. Min hadde rødlig hår og selebukse og hadde en stund igjen til traktortlværelsen, men man måtte oppdra den rett og da fikk man skikkelig bra traktor.
Kompisen min fikk en annen unge, med svart krøllete hår, og i det han fikk ungen utlevert kjente han igjen ungen og innså at traktordamen hadde drept en kompis av kompisen min for å få laget denne ungen (altså sønnen til død kompis-kompis) og aha! var det sånn det foregikk nei det skulle man ikke ha noe av!
Så mine to kompiser drepte traktordamen mens jeg lekte med min framtidige traktor på holmen.

Jepp!

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...