Mari skjljoåns!

Igjen!

Nå er jeg i oslobyen og har fått en liten øl til bloggingen av Mari, som jeg har hatt et lite oppsamlingsheat med på Oslo S. Vi oppsamlet hverandre.
Hun kom fra konfirmasjon og jeg kom fra dugnad. Nei, nå skal jeg være mer reglementert, hun kom med toget fra Ulvik og jeg kom fra Stockholm. Jeg rakk akkurat å slenge inn et par timer på dugnad i blokka og panikkleite etter passet som jeg jo ikke trengte og så hive meg på toget. Jeg hadde bestilt sånn plassbillett for at jeg skulle slippe å hoppe rundt og skifte plass hver gang toget rullet ut fra ny stasjon, men heisann hoppsann, tror du ikke jeg hadde fått et sete som ikke eksisterte. Hvorfor skjer det hver gang? Jeg blir plassert i skistativ og i vogn 13 og trekvart og vognen som står igjen på stasjonen og HVER JÆVLA GANG skjer dette. (Og hver gang sender jeg en sms til Rållsis om dette---vi har bare kontakt når jeg må stå på toget.)

Nå lager Mari mat til oss i lageret sitt. Jeg lurer på om jeg må komme tilbake i juli engang og male litt og skru opp litt saker og ting på veggene her.

5 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Interessant bilde...jeg trodde det var kunst da jeg så det i bloggrollen.....men det er det kanskje også?

frk. Figenschou sa...

det er rot.

Rålls sa...

Ping pong

Rålls sa...

Kom her og skru opp hyller kjempehøyt oppe på veggen. Gjerne en lang hylle som går oppunder hele stuetaket.

Polly S Jones sa...

Det ER kunst faktisk

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...