og hei og hopp, der var det lørdag igjen

Jeg tenker at mye av grunnen til at det er så slapt på bloggfronten for tiden er at jeg har kommet inn i rutiner og krigen med det nye livet er over. Jeg har leilighet, bankkonto, telefon, telekort, skoleplass, kopper, kar (hva er kar?) og klarer både å pante flasker og betale regninger. Jeg hilser riktignok på alle som er i nærheten av blokka mi for jeg har ikke helt oversikt over hvem som er naboene mine, men i morgen er det dugnad igjen så da får jeg vel et lite oppfriskningskurs.
Livet er i mønstre og ettersom det ikke er noen spennende bro her med fisk under har jeg ikke så mye å rapportere.

Hadde jeg bodd i Kirkenes derimot, hadde jeg nok rapportert om både isløsning og museører med stor entusiasme, men jeg kan ikke helt forestille meg hvorfor noen skulle synes det er spennende å høre om når trærne blir grønne i Stockholm. Liksom. Jeg aner ikke hva tjelden driver med eller om de engang har den. Riktignok har et par skogsduer laget reir rett over fotostatdørene på skolen, og det er jo litt morsomt og teit, men tjelden, den hadde sikkert lagt reiret sitt midt i døråpningen, mellom dørene.

Lørdag ja, jeg har hørt at man bør ha en viss sammenheng mellom overskrift og tekst, i dag skal vi kanskje gå å kjøpe en stol sjøl om mannen vil ha en oversiktsplan over mine forflytningfortenknigner i minst fire år fremover før vi overhodet kan vurdere å gå til innkjøp av noe som er større enn en koffert.
Oooog kanskje nye Nintendo DS. Sjøl om jeg kjøpte bøker for femhundre kroner i går. Får se.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...