Dautrøtt figensko.

Jeg feira altså gårsdagen i Gøteborg. Eller, på toget til Gøteborg, i Gøteborg, og på toget fra Gøteborg.
Det var kaldt. Det var jo også trivelig, men dagen i dag er prega mer av at det var kaldt enn av at det var trivelig.
Jeg holdt altså et foredrag på Röshkka Museet, og det var stas, sjøl om jeg ble presentert med et hittil ukjent alias- vel egentlig bare en veldig kreativ uttale av mellomnavnet mitt og inget etternavn, og som student ved Konstfacks program for samisk kultur. Hahah.
Etterpå ble jeg litt overrasket over at det virket som om mitt kjernepublikum er damer på 60+, det var iallefall bare sånne som kom og sa at de likte foredraget i etterkant, men så innså jeg at hele salen var bare damer 60+. Det var nok de som hadde latt seg lokke ut for å feire Samefolkets dag med Gøteborgs fåtallige samer.
Og så frøs jeg. Og så frøs jeg. Og så kjente jeg ingen, og hun jeg skulle møte fordi jeg kjente henne litt hadde fått nedbrent hus og ble forhindret. Og så skulle jeg møte en venninne istedet men hun hadde fått feil med maskineriene og ble forsinket, og til slutt fikk jeg ikke vente inne på museet lengre, og sto ute i tynnkommagene og venta og frøys og så kom hun og så spiste vi på en veldig kaldt restaurant og så tok jeg det veldig kalde toget hjem.
Og derfor er jeg trøtt.
Men lihkku beivviin alle.

1 kommentar:

SURRESILJE sa...

Gratulerer med dagen ihvertfall!

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...