oppdateringer

I natt drømte jeg at jeg var så lei av alt trøbbelet med macen og lion at jeg ringte til apple og beordret dem komme og ordne opp. Hvilket de til min overraskelse gjorde. Jeg prøvde å unngå å komme inn på det faktum at jeg har SSD-disk, det gikk vel sånn passe, jeg kan visst ikke lyve i drømme heller.
Men det virket heller ikke som om det gjorde noe. Reparasjonsdamen åpnet maskinen, plukket fram en liten pose med julenisser, klippet dusken av nissene og stappet dem pent nedi maskinen. Sånn!

Nå skal jeg ikke påberope meg å være særlig sanndrømt, men om jeg nå hadde vært det, tror jeg ikke jeg ville prøvd dette trikset. Skjønt, jeg begynner å bli ganske desperat.

Og så drømte jeg at jeg var en blanding av Harry Potter og Mikke Mus. Da hadde jo sjølsagt også Voldemort og Svarte-Petter slått seg sammen også, og de var jo to mens jeg hadde bare blitt en. Var mye tull med tryllestaven som forvandet seg til forstørrelsesglass på feil tidspunkt.

I det våkne liv skjer det ganske lite.

1 kommentar:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Eh, en drømmetyder ville sikkert hatt mye å si om dette. Jeg nøyer meg med: ha ha ha.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...