If, forsikring, hvis hvis hvis.

Jeg forsøker å ordne opp i mine forsikringer i Norge.
Herrejedorias.
Min kontakt på If Forsikring er desverre superdyslektiker. Og all ære til If som ansetter folk som har funksjonshinder, hvilket superdysleksi jo må sier å være for en kundekontakt som opererer skriftlig, men det er jo dessverre meg det går utover i dette tilfellet. Jeg skjønner rett og slett ingen ting.
Rett skal være rett, ved første kontakt spurte han om han kunne ringe, og jeg sa ja, men da han kun hadde ringt én gang i løpet av seks dager og jeg var på do den gangen, sa jeg til ham at da får vi ta det skriftlig.
Hvilket vi like gjerne kunne latt være, ikkeeksisterende telefonsamtaler hadde vært like oppklarende.
Spørsmålet er om jeg kan ha studentforsikring gjennom If. Jeg kunne det før, men nå kan jeg det visst ikke.
‎"Hvis du ikke er ute og studerer nå. Hvis du ikke er i norge men faktisk på studie nå. Må vi sende en søknad."
sier If.
Hæ??? Hvis hva da??
Hva er dette vilkår for? 
Etter mye omming og menning kommer det fram, tror jeg, at jeg ikke kan ha studentforsikring fordi jeg ikke har fast adresse i Norge, hvilket jeg peker på at jeg IKKE har, etter at selger har sendt meg link til et skjema jeg skal fyle ut for å få forsikring, og dette skjemaet bare godtar norske postnumre.
("Hei, du må nok desverre ha bosteds adresse i norge ja.")


Men forrige gang jeg hadde studentforsikring hadde jeg IKKE norsk bostedsadresse....og jeg kjøpte studentforsikringen fordi selgeren den gangen påsto den var for folk uten norsk bostedsadresse. Jeg påpeker dette overfor nåværende selger og ber om å få pengene tilbake for forrige forsikring. Jeg får til svar : "Hei,
Jeg regner da med at du var norsk statsborger. Utifra hva du har forklart meg. Er du ikke lengre inne i det norske trygde systemet eller har norsk statborger skap. Du kan da ikke få en en student forskring. Selv om du hadde adresse i utalndet og ikke fast bosatt i norge var det da på tidspunkte du fortsatt var norsk mulighet for og få forsikring og du har hatt gyldig dekning i hele perioden. Da selger lovet deg dette. "

Dette med å ikke være norsk har vi aldri vært inne på før og jeg må sende nok en oppfølgingsmail for å få rede på hva som foregår. Jeg innser at problemet ikke er at jeg ikke klarer å lese hans mailer, men like mye at dyslektikeren ikke klarer å lese mine.
Sukk.
Det slutter nok ikke med dette.


3 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha ha, er det mulig!? Be om å få en som kan kommunisere. Iallefall en som kan kommunisere bedre enn dette. Det må være mulig.

Unknown sa...

javelnei?

frk. Figenschou sa...

kor e økseskaft, godagmann, du træng han vel no! No som døra skal spekrast ijænn!

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...