snrt blr dt flllhtt!

joajaja, jeg har ikke flyttet enda. Det fører til at jeg ikke får sydd ferdig luhkkaen, for jeg har symaskinen på reperasjon sjøl om den er ferdigreparert fordi det var liksom ikke noe vits i å slepe den både hit og dit når det rekker med dit.
Men snart skal vi flytte og jeg klarer ikke å få sagt hvor glad jeg er for det. Jeg klarer ikke å gå rundt og knyte sammen tennene lengre. Jeg har sagt til Kroppen at den må slutte med det, men det virker som om den tror....det føles som, du vet når man spiller tv-spill? Og man liksom hopper rundt med hele kroppen og slenger på konsollen, enda det er jo egentlig ikke sånn det fungerer, man styrer med å trykke på knappene. Men likevel hopper man rundt på stolen sin med hele kroppen. Litt sånn er det. Som om kroppen tror at for å få beina til å bevege seg, må den styre det hele fra kjevene.
Ok det ble vanskelig, men jeg skjønner.

Men snart blir det flytt. Og mer mastereksamen. Og paprikapotetgull. the Stig kommer fra gamlalandet og da har jeg bestilt paprikapotetgull, som de ikke har skjønt her.
Og når det har vært flytt blir det luhkka. Og hva heter det når elva går på våren? Det ordet blir det i kjeven.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...