Bilblogg

Nå tror jeg turen snart er over. Vi er iallefall innen rekkevidde av hjemme.
Eller hjemme er innen rekkevidde. Det har det jo vært hele tiden forsåvidt, men nå kan vi klare det på en dag. Jeg roter meg alltid bort i løpet av de to første setninger med uklarheter og presiseringer.
Sari i natt. Det heter forsåvidt Sarisälke, men alle fra Kirkenes sier Sariselki. Sari er litt som Levi, det er ikke meningen at det skal foregå noe særlig på sommeren, så det ser ikke ut rundt husene og hotellrommet var fullt av sand på en to tre siden de ikke helt ser nytten av asfalt. Og så drev de å la om veien da. Men Sari er litt annerledes også, for de har badeland (og det må jeg få si jeg synes er en lett overdrivelse, land er ikke het dekkende for noe som mest er et litt komplisert svømmebasseng.) Så egentlig er det folk der året rundt, ikke alle hotellene vi var innom hadde ledig rom, de bare LATER som at det ikke skjer noe om sommeren.

Så har Den Hemmelighetsfulle Fotografen fått en nise som han sier, som vi jo gleder oss veldig til å se, selv om jeg mistenker at det egentlig er en niese. Uten at det blir mindre spennende av den grunn, bare mer normalt liksom.

Nå som turen skal avsluttes siden vi vil hjem snart, får jeg vel oppsummere:
(selv om vi kanskje ikke skal hjem før i morgen, og da blir det vanskelig å finne på noe å blogge om)
En: det er bra at myggen kom seint i år.
To: det er fortsatt mye skog i nordfinland.
Tre: reserarchavdelingen har vært litt slapp
Fire: underholdningsavdelingen har kanskje ikke helt levd opp til ryktet, men det er begrenset hvor lenge man orker drive med underholdning når blodsukkeret synker. Pr-avdelingen derimot må sies å ha gjort en ordentlig jobb.
Fem: Transportgruppa har gjort jobben sin.
Seks: Fototjenesten har vært forholdsvis heldig med været
Syv: kartleserteamet og tretellegruppa har jobbet godt i lag
Åtte: påtte rømme og fire merkes smør
Ni: Bokkinggruppa ble outsorcet og ingen vet hvordan det skrives.
Ti: Samer i alle land, foren eder
Elleve: Jeg foretrekker nok Finland fremfor Sverige, selv om finsken ikke akkurat er flytende
Tolv: Selv om jeg nå ser Kirkenes i et annet lys, er det fortsatt ingen over, ingen ved siden.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...