Roi

Og da var vi i Rovaniemi med handlelister fra fjern og nær.
Når man døper om torget sitt til Lordi-torget, da er man ganske innsausa i turismeindustrien sin. Rovaniemi er liksom selve kroneksemplet for meg på alt jeg er skeptisk til i turismen, og Finland i seg selv og nordfinland i sær er selve skrekkens eksempel på alle fellene man frivillig kan gå i. Og likevel liker jeg Rovaniemi.
Men selv om det er masse turister her blir de butikkansatte like forfjamset hver gang de spør om de kan hjelpe meg med noe og jeg svarer på engelsk.
Jeg har vært og handlet meg litt nemlig. Jeg trengte noen jumpere, så jeg har vært og kjøpt fire kortermede overdeler av forskjellig slag. Det slår ikke feil det der, jeg handler aldri det jeg trenger. Og spekklaget er ikke ritig så tykt enda at jeg klarer meg uten klær. Dessuten er det fint å handle litt mens Morten springer rundt og tar bilder av hus med sære takformer. Men så nøys jeg på meg neseblod og måtte gå hjem på hotellet og ordne opp.

Ellers går det bra, bookingavdelingen er litt misfornøyd med researchavdelingen, men researchavdelingen er også litt misfornøyd med researchavdelingen. Og pr- og informasjonsavdelingen holder koken. Transportavdelingen har fri et par dager nå, så innkjøpsavdelingen får gjort jobben sin.

2 kommentarer:

Einar sa...

fan. det hadde vært fint å vært i rovaniemi en tur.

frk. Figenschou sa...

Ja ikke sant!
Det hadde gjort seg med en lyd- og snæveavdeling.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...