keisern i rom

I går var jeg på en fest som ikke var en fest med både lulesame og sjøsame og nordsame (meg). Og det skal jeg kanskje i dag og, men det er helt usikkert, det er nemlig mye omvendt psykoligo ute og går.
Så da våknet jeg i morrest med enne sangen på hodet, på hjernen mener jeg: a sterix er heeer, pass deg romer, Obelix er også der. Keisern i rom, han ekke dom, han (og her er det jeg tror det er noe galt) han vet at han er slakt når han ser Obelix i badedrakt.
Jeg har tenkt og tenkt og sunget og sunget men jeg kommer ikke på hvordan det skal være. Det nærmeste jeg kommer noe som er logisk er
Han vet at han er slått når han ser Obelix i hvittåblått
men jeg tror ikke det er sånn heller, det er altfor mange slag i takten der.
Og det er vel ikke en sang som er, allemannseie, heller, så ingen hjelp er det å få.




Hvis det er noen som lurer på hvordan det gikk i det store elektronikkeventyret, da jeg skiftet fra dyr pc til annen dyr pc og derfra til mac og ble konvertitt i desperasjon, så fusker mac'en også.
At det skal være så forbasket umulig å få tak i en datamaskin som fungerer.
Utropstegn utropstegn utropstegn!!!

2 kommentarer:

solveig sa...

ååå, nu har æ også den på hjernen, men selvfølgelig med din forskrudde tekst. "kæisern i rom, han ække dom - han vet det går galt når gallerne har talt" med trykk på galleRNE e mitt beste forslag. men det e jo feil det også.

frk. Figenschou sa...

nei, det er noe med obelix tror jeg.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...