Bedre

I hele går satt jeg og ropte til en nettside som sa sånn, Og når du har gjort det, trykker du på knappen. Bare at det var ikke noe knapp der. Så da måtte jeg sende en mail til Sverige å påpeke at det ikke gikk an å trykke på knappen.....grunnen til ropingen var forresten at siden med knappen var tyvende siden i en lang rekke med kompliserte sider, jeg driver med skolesøking for tiden.
I dag var knappen der, så nå er jeg ikke så sint.
Men nå er jeg litt sånn, æh, skole. Æh, master. Jeg har det jo så fint som jeg har det. Jeg har det jo virkelig så fint! Men så får jeg prøve å huske på da, at det er ingen penger inn, og master er lurt, kjempelurt, og selv om det var skikkelig skikkelg SKIKKELIG drit å gå på Khib, så var nok det mer et symptom på Khib enn på Skole.

Jeg var kanskje mer motivert for et år siden. Men jeg er kanskje mer motivert om et halvt år igjen. Ser ingen problemer i tunnellen. Tunellen. Tunnellen. Røret.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...